Tila ja tuotteet

Lampisen luomutila sijaitsee Ikaalisten Sikurissa n.50 km Tampereelta pohjoiseen päin. Tila on ollut luomussa jo vuodesta 1995 lähtien. Tilallamme viljellään vehnää, kauraa, ohraa ja ruista, jotka jauhatamme erilaisiksi jauhoiksi, ryyneiksi ja hiutaleiksi Pirkanmaalaisessa myllyssä. Pienellä alalla viljellään myös erilaisia avomaanvihanneksia, sekä talvivalkosipulia, joka on vanhaa siperialaista lajiketta.Maan kunnosta huolehdimme viherlannoitusnurmien ja luomukompostin avulla.  

Tilallamme luomutarkastukset tehdään vähintään kerran vuodessa, jolloin Eviran tarkastajat suorittavat tuotantotarkastuksen peltojen ja jatkojalostustuotteiden osalta.


Tilan jauhotuotteita on saatavilla ympäri vuoden. Tuotteiden pakkauskokoja on 800g:sta aina 40 kg:n säkkeihin asti, asiakkaiden tarpeiden mukaan. Viljatuotteitamme on saatavilla lähialueen kaupoista, Tampereelta tuotteitamme löydät Ruokapuoti Lempistä sekä Kauppahallista Minna Valliukselta.Tuotteitamme saatavilla myös Nokian, Ylöjärven, Hämeenkyrön ja Ikaalisten REKOruokapiirien kautta. S-Marketeista tuotteitamme löytyy Parkanosta, Ikaalisista, Hämeenkyröstä ja Sastamalasta. Ikaalisissa tuotteitamme löytyy myös Ikaalisten Luomun myymälästä sekä Ruokapuoti Intosta.Toimitamme tuotteitamme suoraan asiakkaille lähialueilla, muistathan tehdä tilauksen hyvissä ajoin, sillä pakkaamme tuotteet ainoastaan tilausten mukaan.


  • Vehnätuotteet: puolikarkea ja kokojyväjauho, grahamjauho, hiivaleipäjauho, mannaryyni, lese, hiutale
  • Kauratuotteet: hiutale ja helmi
  • Ohratuotteet: jauho, ryynit (kokonainen ja rikottu), hiutale
  • Ruistuoteet: jauhot (puolikarkea ja karkea), hiutale.
  • Sekoitukset: Lettu-ja vohvelijauho, sämpyläjauhot, 4-viljan hiutale